Navigare

Anunțuri

Utilizatori conectaţi

· klausnet 2 săpt
· maria252 săpt
· woe252 săpt
· ciurea17252 săpt
· voprenescu279 săpt
· structor293 săpt
· claudiu327 săpt
· Senzo340 săpt
· petre_vitan342 săpt
· Nebunu Lilia...356 săpt

· Vizitatori conectaţi: 2
· Membri înregistraţi: 23
· Cel mai nou membru: maria

Vizitează

Thumbshots

Ultimele stiri

Conectare

Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

Promovare

Preview by Thumbshots.com

Preview by Thumbshots.com

Preview by Thumbshots.com

Căutare


Shoutbox

You must login to post a message.

18-05-2010, 20:24
Ceva de genul asta... Angry

18-05-2010, 16:19
Poi care e problema? Lipsa de timp liber? Grin

18-05-2010, 12:32
Din pacate, NIMIC! Frown

18-05-2010, 10:26
Ceva proiecte noi? Pfft panouri, infuzii, modificari?

21-04-2010, 14:44
Salut petre! Bine ai venit!

Bun venit

Bine ați venit pe acest sait!

Acesta nu este un sait pentru suport PHP-Fusion. Dacă aveți probleme cu acest CMS vă recomand să cereți asistență pe saitul oficial sau, pentru suport în limba română, pe PHP-Fusion România. Pentru alte scripturi care nu fac parte din pachetul original vă recomand să contactați autorii acestora.
Acesta este saitul meu personal pe care-mi probez propriile scripturi pentru PHP-Fusion și unde, din când în când, voi adăuga pentru descărcare scripturile făcute de mine sub licență aGPL. De asemenea, ofer asistență aici doar pentru scripturile făcute de mine.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă doresc să vă bucurați de ele.

Cu respect,
klausnet

8 Latest Photos

Fotografii

FotografiiÎntrucât recent mi-am cumpărat un nou aparat de fotografiat (un DSLR, Nikon D3100) și deoarece am privilegiul că în spatele blocului e o livadă ci nu alte blocuri, unde zburdă fel și fel de păsări și animale mici, m-am hotărât să pun câteva fotografii la Galeria foto. Deocamdată... doar Păsări. Sunt fotografii de iarnă din înzăpezita lună februarie a anului 2011. Dar promit că odată ce voi avea și alt material și timpul îmi va permite voi crea și alte categorii.

Sper să vă placă!

S-a stins din viață Nick Jones

ŞtiriÎn dimineața zilei de 4 ianuarie 2011 s-a stins din viață Nick Jones, fondatorul CMS-ului PHP-Fusion, din pricina unei crunte boli de care suferea din copilărie: distrofie musculară. A început proiectul PHP-Fusion în 2002, în scaunul cu rotile, reușind în scurt timp să facă din acesta unul dintre cele mai folosite CMS-uri open-source din toată lumea datorită ușurinței în exploatare, stabilității și securității bune pe care acest CMS le-a oferit.

Odihnească-se în pace!

Meniu colapsabil

DescărcăriÎntr-o seară, având puțin timp liber, la cererea unuia dintre utilizatorii phpfusion.ro, am realizat un mic panou cu meniu colapsabil bazat pe biblioteca jQuery. Panoul nu necesită încărcarea niciunui fișier suplimentar Javascript sau CSS și nici modificarea vreunui fișier. Pentru funcționarea sa corectă, trebuie create categorii alegând un nume (obligatoriu) pentru Nume legătură și --- pentru URL legătură.
Panoul îl puteți descărcă de aici: Link.

PHP-Fusion 7.01

PHP-Fusion1 august 2010 este data lansării oficiale a mult așteptatei versiuni 7.01. Prima schimbare pe care o veți observa în panoul de administre este o nouă pagină în care au fost centralizate toate setările. De altfel, tot acolo a fost mutată și setarea modului de întreținere, așa că pentru reactivarea saitului după migrarea la v7.01 va trebui să intrați în Panoul de administrare -> Setări -> Securitate.
Această versiune se poate descărca de aici: PHP-Fusion 7.01.
Cu această ocazie nu se mai oferă suport tehnic pentru versiunea 6 PHP-Fusion. Celor care mai folosesc încă această versiune li se recomandă migrarea către versiunea 7.00.05 și apoi la 7.01.

De la .eu la .ro

ŞtiriDacă acum un an treceam de la un subdomeniu la domeniu .eu, acum am decis ca e mai bine să fie domeniu .ro. Mai puțină bătaie de cap pentru mine și mai ușor pentru voi, sper, să mă găsiți.
Așa că de acum încolo mă găsiți la www.klausnet.ro.
În plus, am schimbat furnizorul de găzduire și sper să se vadă la viteza de încărcare a paginilor.

Reclamă

Pagină generată în 0.26 secunde
486,718 vizite unice