Navigare
Anunțuri
Utilizatori conectaţi
| · klausnet | 5 zile |
| · woe | 3 săpt |
| · Senzo | 7 săpt |
| · Structor | 7 săpt |
| · Nebunu Lilia... | 10 săpt |
| · stahlhelm | 12 săpt |
| · Faga | 12 săpt |
| · Schmetterling | 15 săpt |
| · petre_vitan | 15 săpt |
| · SFINXUL74 | 16 săpt |
· Vizitatori conectaţi: 2
· Membri înregistraţi: 22
· Cel mai nou membru: Nebunu Liliana Maria
Vizitează
Statistici
Conectare
Promovare
Căutare
Shoutbox
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.
pentru a posta un mesaj.
18-05-2010, 22:24
Ceva de genul asta... 

18-05-2010, 18:19
Poi care e problema? Lipsa de timp liber? 

18-05-2010, 14:32
Din pacate, NIMIC! 

18-05-2010, 12:26
Ceva proiecte noi?
panouri, infuzii, modificari?
panouri, infuzii, modificari?21-04-2010, 16:44
Salut petre! Bine ai venit!
Vezi discuţia
Saitul lui klausnet :: Alte discuții :: Despre sait
|
abaut sait
|
|
| woe |
Postat la 25-06-2009, 14:34
|
Membru nou![]() Postări: 3 Înscris: 24.06.09 |
Design cu curbe dragute, imagini, insa, lipsa si continut sarac. Se incarca tare greu, din ce imi dau seama, jumatate din vina serverului si jumatate din vina CMS, parerea mea. Mailurile de confirmare a inregistrarii se duc in spam (la gmail), probabil IP server banat pt. activitati prea lucrative. Shout box-ul nu imi dau seama daca functioneaza cum trebuie, aseara am postat un mesaj de salut pt. ca suntem peste deal unul de altul (eu in Pades) si nu apare nimic.. Din punctul meu de vedere, sa traiasca CMS-urile, dar nu cu mine ![]() Poate iesim la o bere, klausnet. Viata-i scurta si dup-aia mori. |
| klausnet |
Postat la 30-06-2009, 23:49
|
Super Administrator![]() Postări: 7 Înscris: 13.03.09 |
Salut! Si multumesc pentru "abaut"! Trebuia sa zica cineva si de rau, nu!? ![]() Nu prea-mi dau seama de ce se incarca asa de greu. N-as zice ca din cauza host-ului si nici din cauza CMS-ului. CMS-ul respectiv merge foarte bine pe alte host-uri. La fel si alt sait care nu e facut cu CMS-ul respectiv merge foarte bine pe host-ul asta. Cred ca e ceva la host care nu prea se intelege cu Php-Fusion. Sau poate cu scriptul celor de la WTA. Design-ul nu e al meu (na, ca e singurul care l-ai laudat) dar o sa fac unul personalizat. Numa' sa am timp. Continut va mai fi, numa' sa am ce publica. Ca deocamdata n-am mai avut timp de proiecte. Nu sunt un adept al CMS-ului, dar nici contra. Stii cu siguranta ca am si alte saituri (ca tot nu-ti place cuvantul sait) care nu-s facut cu CMS-uri. Cat despre bere... e obligatoriu. C-o dau eu, o dai tu, vedem noi. Numa' sa gasim unde s-o bem si cand! Toate cele bune! P.S. Imi place InfoCompanies... excelenta ideea. Si te-ai cocotat bine acolo pe trafic.ro. Felicitari! |
| woe |
Postat la 29-07-2009, 23:42
|
E f. probabil de la hosting - parerea mea. Daca il baneaza gmail fara sa il intrebe de sanatate, macar, inseamna ori ca serverul e prost optimizat, ori e prost intentionat. Pune-i doua linii de cod la final sa iti arate in cat timp incarca scriptul datele, si afli de unde e problem. Viata-i scurta si dup-aia mori. |
| klausnet |
Postat la 28-02-2010, 13:31
|
Am tinut cont de sfatul tau si... m-am mutat. C-o fi bine, c-o fi rau... om vedea. Apropo'... pune si tu un link pe InfoCompanies la Spitalul Baia de Arama si modifica adresa ca cica acum s-ar numit strada Iulian Predescu, nu strada Spitalului, daca se poate, ca i-am facut sait, te rog! www.spitalulbaiad... Editat de klausnet la 28-02-2010, 13:35 |
| woe |
Postat la 24-03-2010, 23:30
|
Asta e spitalul unde am stat singura noapte din viata mea internat. Cand trec pe langa si il vad cum arata, mi-e frica despre viitorul nostru. Cred ca tare greu a fost sa gasiti o fotografie agreabila. Pune si un nr. de telefon pe pagina web. Impresionant si salutabil efortul de a promova locurile noastre, mai ales ca trebuie sa faci destule munca sa scoti una, alta in evidenta. Lucra si fostul general Ispas Morega la o monografie detaliata a acestor locuri, n-am mai discutat cu el de dinainte de a avea probleme de sanatate mentala; nu stiu daca a terminat-o au ba. Eu ma cert cu primarul de la Pades lunar pe tema neimplicarii ca autoritate administrativa in deblocarea drumului de pe conturul lacului lui Iovan, blocat de cam 3 ani de un torent, drum pe care poti vedea unele dintre cele mai extraordinare peisaje din RO. Nici macar Monumentul de la Pades (proiectat de un strabun al meu si construit de sateni) nu e promovat catusi de putin, cu toate ca de-aici a inceput trecerea RO catre modernizarea constitutionala. Hosting bun si in RO si in US aici www.claus.ro , mai ales ca sunteti tizi ![]() Pare sa se simta ca serverul e mai bun; eu nu prea lucrez cu cms si nu pot sa imi dau cu parerea f. obiectiv. Viata-i scurta si dup-aia mori. |
| klausnet |
Postat la 25-03-2010, 23:22
|
Are telefoane de contact spitalul, la rubrica Contact, evident: http://www.spital...ontact.php. O arăta el spitalul rău, dar saitul nu arată bine... ia zi? ![]() Vara trecută am fost până la Ivanu, pe partea dinspre Herculane bineînțeles, și am crezut că mi se rupe mașina-n două. E regretabil că un drum care pe vremuri pare să fi fost destul de larg, bine-făcut și modernizat pe deasupra (cimentuit), a ajuns în halul în care e acum. E interesant și faptul că într-o localitate precum Cerna Sat, care oficial aparține de Padeș - Gorj, pentru a ajunge cu mașina de la "centru" - satul Padeș, trebuie să străbați aproximativ 60 de km și 3 județe: Gorj, Mehedinți, Caraș-Severin... ca abia apoi să intri iar în Gorj. |
| Salt la forumul: |